Project: Valley Walk

This project in Rickmansworth was a complete refurbishment to a high standard including converting side garage to an open plan space alongside the new kitchen.

Introducing suspended ceilings in living rooms with LED lights installed, hidden feature for projector screens and a set of new bi-fold door to the rear.

Having picked up the details for our clients Mr and Mrs Devani, our team approached the clients for an onsite visit to understand the initial requirement for a tailor made no obligation bespoke quote followed by the site visit from our clients to our various completed and ongoing projects.

We were awarded this project soon after the site visit from our well valuable clients and the complete garage conversion, along with the refurb was completed in just under 3 months.

Mr Devani with all the appreciation for our hard work and the finish to a high standard has also rated us 5 star and we hope our client and his family enjoy their lovely new home for years to come.

1/10

© 2016 Empire Design & Construction Ltd.